Sandras Årsredovisningar Göteborg

Med bred kompetens och erfarenhet

Välkommen till Zandras Redovisning & Konsulting

Om ni i eller omkring Göteborg, eller övriga Sverige är i behov av hjälp med årsredovisningar, hantering av löner eller liknande är det här rätt företag för er. Jag som äger och driver Sandras Redovisning & Konsulting är Auktoriserad Redovisningskonsult, därför kan jag hjälpa er med det mesta inom branschen. Genom min breda kompetens och långa erfarenhet kommer jag hjälpa er på bästa möjliga sätt. Dessutom kan jag vara er kontaktperson gentemot myndigheter så som bland annat skatteverket och banken.

Sandras Årsredovisningar Göteborg

Behöver ni hjälp med årsredovisningar ställer jag gladeligen upp. Oavsett vad för hjälp ni söker från min sida ser jag till att ni får den, jag åtar mig alla typer av uppdrag. Det spelar inte heller någon roll för mig hur mycket respektive lite hjälp ni behöver, alla kunder och uppdrag är lika viktiga för mig. Vid samtliga uppdrag ser jag människan framför alla siffror.

Med mitt arbete utgår jag från Göteborg men jag arbetar i hela dess omnejd. Jag vänder mig framför allt till ägarledda företag i närområdet.

 

GDPR

I mitt arbete jobbar jag med GDPR, General Data Protection Regulation, vilket med andra ord på svenska är dataskyddsförordningen. Det är ett sätt att arbeta för att kunden i fråga ska vara trygg och skyddad vid hantering av personuppgifter. Jag använder bara personuppgifter ifall det behövs, dessutom aldrig längre än vad som är tillåtet. De personuppgifter som jag kan använda är bland annat personnummer och löneuppgifter.

Sandras Redovisning Årsredovisningar

Sixten Camps gata 6 | 416 48 Göteborg | 0734 – 22 23 46 | sannah.mariljon@outlook.com | Sandras Årsredovisningar Göteborg

Sixten Camps gata 6
416 48 Göteborg
0734 – 22 23 46
sannah.mariljon@outlook.com