Redovisning och Konsulting

Av mig kan ni få hjälp med det mesta inom branschen. Genom min breda kompetens och långa erfarenhet kommer jag hjälpa er på bästa möjliga sätt. Dessutom kan jag vara er kontaktperson gentemot myndigheter så som bland annat skatteverket och banken.

Ifall du behöver hjälp med någonting inom redovisning och konsulting ställer jag gladeligen upp. Oavsett vad för hjälp ni söker från min sida ser jag till att ni får den, jag åtar mig alla typer av uppdrag. Det spelar inte heller någon roll för mig hur mycket respektive lite hjälp ni behöver, alla kunder är lika viktiga för mig.

Jag erbjuder hjälp med:

  • Redovisning
  • Lönehantering
  • Bokslut
  • Årsredovisningar
  • Deklarationer
  • Skattemässiga strategier

Sixten Camps gata 6 | 416 48 Göteborg | 0734 - 22 23 46 | sannah.mariljon@outlook.com

Sixten Camps gata 6
416 48 Göteborg
0734 - 22 23 46
sannah.mariljon@outlook.com